Spring naar de inhoud

ONZE Missie

Academy

XpansiO Aetiologie biedt een uitgebreid trainingsprogramma in verband met gezond gedragspatroon, stressmanagement, energieblokkades, leermoeilijkheden, relatieproblemen, en zelfontplooiing.
TIP!

Kinesiologie? Touch 4 Health? Etiologie? Naturopatie? Osteopatie?

XpansiO Aetiologie komt voort uit de Toegepaste Kinesiologie!
Het basisprincipe is dat wij door middel van eenvoudig uit te voeren spiertesten, onbalansen in spieren opsporen. Met behulp van verschillende XpansiO Aetiologie-technieken en vaardigheden worden correcties toegepast, waarbij de spier een impuls krijgt om de zaak te herstellen.

Via precies spiertesten — dit is feedback van het lichaam — worden blokkades in het energiesysteem opgespoord. Door het ontladen van overspannen spieren (dit zijn spieren die niet meer vanzelf ontspannen) herstellen we de vitaliteit van de spieren (meer veerkracht) en daardoor de energiedoorvoer in het Cranio-Sacraal Systeem (dit is de circulatie van het Hersen-/Ruggenmergsvocht, van primair belang voor ons psycho-mentaal en fysiek gezond functioneren!). We willen je hiermee impulsen aanreiken om bewust te leven, in verbinding met jezelf, de anderen en de natuur.

XpansiO Aetiologie biedt een uitgebreid trainingsprogramma in verband met gezond gedragspatroon, stressmanagement, energieblokkades, leermoeilijkheden, relatieproblemen, en zelfontplooiing.

XpansiO Aetiologie beoogt het niveau van de fysieke en mentale prestatie te verhogen door het identificeren en corrigeren van die overspannen spieren (of overgeprogrammeerde spiercircuits), die een centrale rol spelen bij de hersenintegratie (rechts-links-voor-achter) en bij de integratie van Lijf, Geest en Spirit. Het identificeren en corrigeren van deze centrale spieren heeft het volgende effect: de cerebrospinale vloeistof (LCS) circuleert beter, het prestatievermogen van het totale endocriene systeem wordt opgevoerd en de neurostatische elektriciteit die door neuromusculaire signalen van overgeprogrammeerde spieren (of spiercircuits) wordt teweeggebracht, wordt ongedaan gemaakt. (Het begrip neurostatische elektriciteit slaat op een buitensporig veel elektrisch achtergrondruisen in het zenuwstelsel. Deze neurostatische elektriciteit komt hinderlijk tussen in de verwerking van sensorische informatie die plaatsvindt in een centraal zenuwcentrum in de hersenen en stoort de ontvangst van binnenkomende signalen.) 

XpansiO Aetiologie corrigeert ook een reeks lichamelijke, holistische energiestelsels die ingeval van storing, eveneens invloed uitoefenen op de Lichaam/ Brein-Integratie.

Afspraak maken

Snel, Veilig en Gemakkelijk – Nu Vanaf Elk Scherm, in je klantenaccount