Spring naar de inhoud
info

Maar wat is die Xpansio Aetiologie nu Eigenlijk?

XpansiO Aetiologie beoogt het niveau van de fysieke en mentale prestatie te verhogen door het identificeren en corrigeren van die overspannen spieren – of overgeprogrammeerde spiercircuits -, die een centrale rol spelen bij de hersenintegratie (rechts-links-voor-achter) en bij de integratie van Lijf, Geest en Spirit.

Het identificeren en corrigeren van deze centrale spieren heeft het volgende effect:

De cerebrospinale vloeistof (LCS) circuleert beter, het prestatievermogen van het totale endocriene systeem wordt opgevoerd en de neurostatische elektriciteit die door neuromusculaire signalen van overgeprogrammeerde spieren – of spiercircuits – wordt teweeggebracht, wordt ongedaan gemaakt. (Het begrip neurostatische elektriciteit slaat op een buitensporig veel elektrisch achtergrondruisen in het zenuwstelsel. Deze neurostatische elektriciteit komt hinderlijk tussen in de verwerking van sensorische informatie die plaatsvindt in een centraal zenuwcentrum in de hersenen en stoort de ontvangst van binnenkomende signalen.)

XpansiO Aetiologie corrigeert ook een reeks lichamelijke, holistische energiestelsels die ingeval van storing, eveneens invloed uitoefenen op de Lichaam/Brein-Integratie.

Nóg meer weten over XpansiO Aetiologie?

Tip:

Maandelijks XpansiO Aetiologie Plan

Jaarabonnement met maandelijkse betaling

598,-EUR/maand
  • 4 Individuele XpansiO-Consultaties per maand
  • Zelf boeken en beheren in de klantenzone
  • Jaarabonnement Met maandelijkse betaling