Spring naar de inhoud

XpO 02 – Cursusmodule 2 – Touch For Health

 

Touch For Health is een methode die ontstaan is in de jaren zeventig uit de al vroeger ontwikkelde Toegepaste Kinesiologie. In AKAMAS SYNERGIEPRAKTIJK is Touch For Health nog steeds een van de beste cursussen om in te stappen op elk ander programma.
Alleen het programma “DE KUNST VAN SPIERTESTEN” gaat hieraan vooraf.

458,00  Inclusief btw

CURSUSMODULE 2

 

Touch For Health is een methode die ontstaan is in de jaren zeventig uit de al vroeger ontwikkelde Toegepaste Kinesiologie. In AKAMAS SYNERGIEPRAKTIJK is Touch For Health nog steeds een van de beste cursussen om in te stappen op elk ander programma. Alleen het programma “DE KUNST VAN SPIERTESTEN” gaat hieraan vooraf.

In principe komt het erop neer dat elke verkrampte spier het gevolg is van een tegenoverliggende zwakke spier. Wordt de zwakke spier in zijn functie hersteld, dan zal de verkrampte spier zich weer soepeler voelen.

DE INHOUD VAN DE AKAMAS-TOUCH FOR HEALTH-CURSUS:

  • Inleiding in de Methode;
  • Het principe van Spiertesten,
  • De Tester <=> De Testpersoon;
  • Energie <=> Vitaliteit;
  • Veertien Basisspiertesten;
  • Veertien Meridianen;
  • Diverse Methodes voor het Herstellen van de Balans tussen verschillende Energiesystemen;
  • Aandacht voor Stress, Voeding, Water en nog veel meer.

 

XpansiO Academy – Cursus

Het XpansiO Academy Parcours start bij XpO 0 en gaat door tot en met XpO 6

Positie in Parcours
Meerdere opties kiezen

Kies voor voordelige cursusbundels

WYSIWYG

Bij ons is wat je ziet, ook effectief wat je krijgt. Wij hanteren een zero nonsense beleid en stellen onze producten alleen maar voor zoals ze echt zijn. Geen gedoe achteraf, geen kleine lettertjes en geen aftersales excuses. No pun intended!

Meer Ademruimte

Liever later betalen? Of betaal je graag af gespreid over een aantal maanden? Klarna biedt tal van mogelijkheden. Je leert er alles over tijdens het afrekenen. (Pas op: Geld Lenen, Kost Ook Geld! - Aanbod onder voorwaarden en onder voorbehoud van aanvaarding van het betreffende dossier).