Spring naar de inhoud
5% BUNDELKORTING

XpO-MB2 – Modulebundel Basic

 

Deze bundel omvat alle cursusmodules van het type “Essential” en “Basic”. Gezien je hierdoor 5 modules in één keer aankoopt kunnen we je een mooie korting geven. De cursussen gaan samen door met de planning van de losse cursussen.

Bij de cursusmodules van het type “Basic” worden alle cursusmaterialen van de cursusmodules XpO 04 en 05 online aangeboden …

 

2.636,00  Inclusief btw

Product Quantity

XpO 01 - Startmodule (1): De Kunst van het Spiertesten

 

Een basis, basis, basisprogramma om de “kunst” van spiertesten te leren.

De spieren van ons lichaam zijn altijd in ”actie”. Ze zijn wat je noemt: de uitdrukking die we geven aan ons menselijk bestaan. Ze herbergen iedere belevenis die we in ons leven hebben meegemaakt. Je zou kunnen zeggen dat iedere verkrampte spier in feite een ingedeukte emotie is.

 

1

XpO 02 - Cursusmodule 2 - Touch For Health

 

Touch For Health is een methode die ontstaan is in de jaren zeventig uit de al vroeger ontwikkelde Toegepaste Kinesiologie. In AKAMAS SYNERGIEPRAKTIJK is Touch For Health nog steeds een van de beste cursussen om in te stappen op elk ander programma.
Alleen het programma “DE KUNST VAN SPIERTESTEN” gaat hieraan vooraf.

1

XpO 03 - Cursusmodule 3 - Voetsensoren

 

De Voetsensoren vormen een belangrijk onderdeel in het werk van Henk Debusschere. Via hun sensoren geven de voeten ons informatie over de musculaire ondersteuning van de wervelkolom en het omgaan met de zwaartekracht.

1

XpO 04 - Cursusmodule 4 - Basiscursus Deel 1

CURSUSMODULE 4

XpO 04 - Basiscursus Deel 1

BESCHRIJVING

Dieper ingaan op de XpansiO-Methode, zoals Voorbereidingswerkzaamheden (i.c. het Feilloos-Zuiver-Maken van de op ISp) en Afscherming (‘Shielding’)

1

XpO 05 - Cursusmodule 5 - Basiscursus Deel 2

CURSUSMODULE 5

XpO 05 - Basiscursus Deel 2

Dieper Ingaan op de Techniek

1

Op voorraad (kan nabesteld worden)


Benaming: MODULEBUNDEL BASIC (XPO-B  / XPO MB2)
Ref.: XPO-MB2, XpO-E, ASP23-10299

 

OMSCHRIJVING:

Deze bundel omvat alle cursusmodules van het type “Essential” en “Basic”. Gezien je hierdoor 5 modules in één keer aankoopt kunnen we je een mooie korting geven. De cursussen gaan samen door met de planning van de losse cursussen.

Bij de cursusmodules van het type “Basic” worden alle cursusmaterialen van de cursusmodules XpO 04 en 05 online aangeboden. Voor de drie eerste cursussen (XpO 01, 02 en 03) is dat niet het geval.

Tijdens elke cursusdag wordt voorzien in koffie, waters en een broodjeslunch. Er is een pauze van 15 minuten elke voor- en namiddag. Over de middag laten we de cursus los gedurende een uurtje, waarbij bij mooi weer de tuin van de praktijk wordt opengesteld voor wie dat wenst.

 

INHOUD:

Deze modulebundel “Basic” bevat volgende cursusmodules:

 

Alles van de modulebundel “Essential”

  • XpO 01 – De Kunst van het Spiertesten
  • XpO 02 – Touch For Health
  • XpO 03 – Voetsensoren

 

Alles van de modulebundel “Basic”

  • XpO 04 – Basiscursus Deel 1
  • XpO 05 – Basiscursus Deel 2

 

DUURTIJD MODULE STARTVOORWAARDE MIN. AANTAL DEELNEMERS DOCENT LOCATIE PLANNING
72 UUR / 9 LESDAGEN XpO 03 VOLTOOID 4 HDB GULLEGEM (BE) IDENTIEK MET DE LOSSE CURSUSMODULES

Kies voor voordelige cursusbundels

WYSIWYG

Bij ons is wat je ziet, ook effectief wat je krijgt. Wij hanteren een zero nonsense beleid en stellen onze producten alleen maar voor zoals ze echt zijn. Geen gedoe achteraf, geen kleine lettertjes en geen aftersales excuses. No pun intended!

Meer Ademruimte

Liever later betalen? Of betaal je graag af gespreid over een aantal maanden? Klarna biedt tal van mogelijkheden. Je leert er alles over tijdens het afrekenen. (Pas op: Geld Lenen, Kost Ook Geld! - Aanbod onder voorwaarden en onder voorbehoud van aanvaarding van het betreffende dossier).