Spring naar de inhoud

XpO 03 – Cursusmodule 3 – Voetsensoren

230,00  Inclusief btw

 

De Voetsensoren vormen een belangrijk onderdeel in het werk van Henk Debusschere. Via hun sensoren geven de voeten ons informatie over de musculaire ondersteuning van de wervelkolom en het omgaan met de zwaartekracht.

CURSUSMODULE 3

De Voetsensoren vormen een belangrijk onderdeel in het werk van Henk Debusschere. Via hun sensoren geven de voeten ons informatie over de musculaire ondersteuning van de wervelkolom en het omgaan met de zwaartekracht. Zij hebben ook grote invloed op de coördinatie, de concentratie en de energiestroom in het lichaam. Onze alledaagse praktijkbezigheden tonen welke invloed de storing van de voetsensoren (e.g. door te nauwe schoenen, verkeerde houdingen, pijn, emotionele stress, etc.) heeft op het lichaam. Door deze eenvoudige, maar zeer overtuigende behandelingswijze kan deze storing vlug worden weggewerkt.

CURSUSINHOUD​​​​​​​

  • De Spiertest à la XpansiO;
  • Shielding, Omgaan met Geblokkeerde Spieren, ESR-punten;
  • Voetsensoren (drukreceptoren van de Regio Plantaris Pedis) en de gevolgen voor het Skeletsteunsysteem en Lijf/Brein/Geest-Integratiekring;
  • Test en Correctie van de Voetsensoren;
  • Test en Correctie van Mm. Interossei Dorsales/Plantares

 

Kies voor voordelige cursusbundels

WYSIWYG

Bij ons is wat je ziet, ook effectief wat je krijgt. Wij hanteren een zero nonsense beleid en stellen onze producten alleen maar voor zoals ze echt zijn. Geen gedoe achteraf, geen kleine lettertjes en geen aftersales excuses. No pun intended!

Meer Ademruimte

Liever later betalen? Of betaal je graag af gespreid over een aantal maanden? Klarna biedt tal van mogelijkheden. Je leert er alles over tijdens het afrekenen. (Pas op: Geld Lenen, Kost Ook Geld! - Aanbod onder voorwaarden en onder voorbehoud van aanvaarding van het betreffende dossier).