Spring naar de inhoud

XpO 07 – Eindmodule (7) – Ter Bronne

3.516,00  Inclusief btw

 

CURSUSMODULE 7 (SLOTCURSUS)

Via symbolen en metaforen (onze innerlijke ‘taal’) en het ophelderen van levensgebeurtenissen met behulp van leeftijdsregressie, emotiebeheer en het oplossen van stressbeladen situaties, werken we aan vier verschillende kernthema’s uit de menselijke gevoelswereld …

 

BENAMING: EINDMODULE (CURSUSMODULE 7) - TER BRONNE
REF.: XPO 07 / XPO_M07 / ASP23-10174


OMSCHRIJVING:

Via symbolen en metaforen (onze innerlijke ‘taal’) en het ophelderen van levensgebeurtenissen met behulp van leeftijdsregressie, emotiebeheer en het oplossen van stressbeladen situaties, werken we gedurende vier cursusdagen aan evenveel verschillende kernthema’s uit de menselijke gevoelswereld. Zelfgekozen rituelen intensiveren dit werk.

 

INHOUD:

Deel A: Kernachtigheid en Verbinding met de Kern

Dit is het meest brisante thema. Leer tot helder inzicht komen over:

    • De Eigen kernachtige Bron van Levenskracht;
    • Kernachtige Levenskracht/Levenslust;
    • De Relatie met de Krachtige Bron;
    • Het Opheffen van Blokkades;
    • Etc.

 

Deel B: De ‘Innerlijke Familie’ in Harmonie brengen

Hier gaat het om het Inzien & Corrigeren van de Disharmonie tussen delen van het Zelf (die tezamen ons Zelf vormen), e.g. Ouder-/Kind-/Volwassen-Zelf; Mannelijk/Vrouwelijk; Innerlijke ‘Familieleden’; …

 

Deel C: ‘Bonding’ — Moeder/Kind, Vader/Kind, Partners, Relaties, …

Bindingen (te sterke of te zwakke kunnen ook problematisch zijn voor ons Algemeen Welzijn/Welbevinden. Bonding is de harmonische interactie en relatie die we hebben met Ouders, Levensgezellen/Partners of Kinderen. We wijzen op het karakter van de Relatie, de daarmee verband houdende emoties en de manier waarop je een bindingsprobleem kan corrigeren. Zwakke bindingen lopen uit in een gevoel niet gewenst, onbemind te zijn, niet erbij te horen of te passen, alleen, eenzaam en geïsoleerd te zijn. Te sterke binding berooft ons van onze Individualiteit.

 

Deel D: De regie terugnemen

Nee zeggen zonder Schuldgevoel. Ja zeggen tegen Beloningen. Zelfbestuur. Je Eigen Domein onder Controle hebben
Velen kunnen geen nee zeggen: bij om ’t even wat van hen wordt verlangd krijgen ze schuldgevoelens. Wellicht kunnen ze ook geen ja zeggen tegen Beloningen voor Zichzelf. Ze hebben hun leven niet in de hand. Het betreft hier het recht en de noodzaak de zorg voor Zichzelf te erkennen/accepteren/respecteren, zonder anderen hierbij te kwetsen of te veronachtzamen en zonder hierbij onbeschoft, beledigend en meedogenloos, grof of lomp te zijn.

 

Kies voor voordelige cursusbundels

WYSIWYG

Bij ons is wat je ziet, ook effectief wat je krijgt. Wij hanteren een zero nonsense beleid en stellen onze producten alleen maar voor zoals ze echt zijn. Geen gedoe achteraf, geen kleine lettertjes en geen aftersales excuses. No pun intended!

Meer Ademruimte

Liever later betalen? Of betaal je graag af gespreid over een aantal maanden? Klarna biedt tal van mogelijkheden. Je leert er alles over tijdens het afrekenen. (Pas op: Geld Lenen, Kost Ook Geld! - Aanbod onder voorwaarden en onder voorbehoud van aanvaarding van het betreffende dossier).